Дарко Лазић никако да прежали што му син Алексеј, ког је добио с бившом вереницом Марином Гагић, није био присутан на свадби коју је организовао са садашњом супругом Катарином. Ћерка из првог брака с Аном Севић, Лорена, била му је ту и лудо су се провели - заједно с певачицом и њеним изабраником Даниелом Недељковићем.

Међутим, што се Гагићеве тиче, није још свануо тај дан кад могу да се окупе и у миру проводе време.

Фото: Инстаграм принтскрин/gagic_marina, АТА имагес

 

 

- Марину сам питао, знам да она свакако не би дошла на свадбу, она је у другом фазону... Изреволтирана је из не знам ког разлога. Рекао сам јој: „Добро, нека Алексеј дође, то је мој син, ту ће бити и Лорена", она је рекла као: „Добро, никакав проблем, океј". И, дан пред свадбу, отишао сам по своје одело и њему (Алексеју) сам купио исто такво. Звао сам је да изађе да јој дам одело, она каже: „За шта, бре одело". Рекао сам: „Па за Алексеја, за свадбу". Она је ту мени одбрусила: „Каква, бре свадба?!" Сад цитирам њене речи, нека се љути колико хоће, јер видим да је оплела по мени по новинама како она није добила позивницу... - почео је Лазић у емисији „Мој дан, Блиц дан", па наставио:

- Па, друже, не можеш да добијеш позивницу кад ниси добра, да си нормална добила би позивницу. Ја је питам: „Како мислиш каква свадба?" Рекла је: „Не долази у обзир, не може дете на свадбу". Реко' дај, Марина, немој да ме зезаш, човече, то су глупости, мени то значи. Рекла је: „Баш ме брига за твоју свадбу" и спустила ми слушалицу.

Фото: АТА имагес

 

 

Певач се ни овде није заустављао, очито још под утиском тога што му наследник није био ту када је изговарао судбоносно „да" жени коју воли.

- И ја кажем, хајде, добро, полако, јутро је било, током дана ће проћи. Кад оно ма какви, ништа. И покушам поново да зовем, кажем: „Океј, ако си ти бесна, али то дете не зна ништа, он нема ништа са тим..." Требало је и он да буде ту, глупо је да кажем, али да Лорена буде ту, а он не... Било би му и занимљиво, ту је било доста деце, било је лепо... Ја бих волео да је и Марина била ту, стварно немам ништа против, чак ни Каћа не би имала ништа против... Само се одједном окренула, да ли јој је неко напунио главу, не знам... За убудуће желим да имамо нормалан и коректан однос, то кажем сад јавно, због тог детета. Јер то дете не сме да осети трунку негативности - нагласио је он.

 

ФОТО: Принтскрин / Јутјуб/ Амиџи Шоу

 

 

На питање водитељке како се осећао тог дана због Алексејевог одсуства, одговорио је:

- Како могу да се осећам? Ја сам целу свадбу преплакао, емоције су ми се помешале и бес и срећа и све... Али мало је прошло од нашег развода, проћи ће и то. И то ће једног дана доћи на своје. Сви ћемо ми једном седети заједно - сигуран је.

Потом, објаснио је када иначе виђа свог наследника.

- Алексеја виђам понедељком и средом. Видео сам га после венчања. Тако смо се судски договорили. Мада када Сунце сија лепо, онда може и неки други дан, а када не сија Сунце, онда мора стриктно понедељак и среда и како је суд одлучио.

Затим, у оквиру исте емисије, певачева супруга открила је у каквим је она односима с Марином Гагић.

Фото: Принтскрин Инстаграм/_katarina_24

 

 

- Искрено, мени је јако непријатно кад слушам ово, јер не волим да се мешам у њихов однос. Ја сам са Марином у добром односу... Када је Дарко био у болници, Марина је била на мору, ја сам тада чувала Алексеја. Нас две смо најнормалније комуницирале. Немам никакве несугласице са њом. Сви очекују да ћу ја нешто лоше да кажем, али не. У суштини, волим да је Дарко срећан, а он је срећан када је са својом децом. И моје задужење је да се та деца осећају добро када су код нас и мислим да то добро обављам. И стварно се трудим да буду срећни када су год нас, тада је он срећан, па и ја - истакла је с осмехом Катарина у поменутој емисији.

БОНУС ВИДЕО: