Александар Милић Мили у току снимања емисије "Звезде Гранда" нашао је времена да нацрта свог директора Сашу Поповића.

Композитор је у паузама између кандидата одлучио да Поповића својим пратиоцима прикаже кроз карикатуру и онако како ће он изгледати за 877 година, тачније 2900. године.

Фото: АТА имагес

 

Карикатура Саше Поповића није нимало личила на оно како данас изгледа, већ га је како се може видети на фотографији доживео као Нинџу корњачу а испод цртежа написао је "Саша Поповић 2900-е."

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм/милиграмоффициал

 

Ову слику окачио је на свом Инстаграм профилу и насмејао све своје пратиоце.

Подсетимо, "Нинџе корњаче" су један од ретких цртаних филмова које гледају, својевољно, различите генерације, па је Александар вероватно на шаљив начин хтео да покаже да је његов директор неко кога генерацијама људи прате, гледају, подржавају и воле.

Aleksandar Milić Mili u toku snimanja emisije "Zvezde Granda" našao je vremena da nacrta svog direktora Sašu Popovića. Kompozitor je u pauzama između kandidata odlučio da Popovića svojim pratiocima prikaže kroz karikaturu i onako kako će on izgledati za 877 godina, tačnije 2900. godine. Aleksandar Milić Mili FOTO: KURIR TV Njegova ilustracija Saše nije nimalo ličila na ono kako danas izgleda, već ga je kako se može videti na fotografiji doživeo kao Nindžu kornjaču a ispod crteža napisao je "Saša Popović 2900-e." Aleksandar Milić Mili FOTO: PRINTSCREEN Ovu sliku okačio je na svom Instagram profilu i nasmejao sve svoje pratioce. Podsetimo, "Nindže kornjače" su jedan od retkih crtanih filmova koje gledaju, svojevoljno, različite generacije, pa je Aleksandar verovatno na šaljiv način hteo da pokaže da je njegov direktor neko koga generacijama ljudi prate, gledaju, podržavaju i vole.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".