Откад су се уселили на имање у Шимановцима и постали део седме сезоне ријалитија "Елите", певач Лепи Мића и млади тиктокер Урош Станић не престају да ратују пред камерама, а њихови сукоби неретко поприме размера које могу довести до угрожавања нечијег боравка у "Елити", како ове године носи назив популаран ТВ формат.

ФОТО: АТА

 

Наиме, Мића и Урош су поново ушли у конфликт за црним столом, а све се завршила жестоким псовкама, а онда и пљувањем, што је целокупну јавности и гледаоце ријалитија згрозило.

Фото: АТА имагес, ТВ Пинк принтскрин/Задруга

 

- Ово је за мене катастрофа, је*и тату, ј**ем ти матер! Довели сте ову будалу овде, он је за мене катастрофа - урлао је Мића из петних жила, а затим када му се Станић приближио, устао и окупао га својом пљувачком.

- Мићо, полако, молим вас, немојте се свађати! Уроше, помери се овде код мене - покушавала је да смири тензију водитељка Ана Радуловић.

- Срам те било, олошу један људски! Ја ћу се померити, али он сад мене изазива - говорио је млади тиктокер, док је Лепи Мића непрестано псовао, а за то време је водитељка Ана Радуловић била у чуду након ових сцена.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".