Бивша задругарка Далила Драгојевић недавно је напустила једну телевизију и дошла на другу, а поново се запослила као водитељка.

Фото: АТА имагес

 

Наиме Далила и њена колегиница угостиле су водитељку Јовану Јеремић, а затим су позирале заједно, скоцкане у хаљинама, максимално дотеране, сређене и расположене.

Јована Јеремић једна је од првих гошћа код Далиле у програму, а једном приликом и сама је истакла колико заправо воли Драгојевићку и да је чак присуствовала и њеном венчању са Дејаном Драгојевићем.

 


- Ја Далилу јако добро познајем, присуствовала сам и њеном венчању. Игром случаја ме је живот стално повезивао са њом. Шта год да људи мисле о Далили, та девојка има нешто што ја волим. Субјективна сам кад је Далила у питању - изјавила је Јована током трајања "Задруге 5", када је Далила преварила свог тадашњег супруга Дејана Драгојевића са Филипом Царем.

 

Фото:Принтсцреен/Јутјуб/Ново јутро

 

Подсетимо, Далила Драгојевић се осврнула недавно на пропали брак са Дејаном Драгојевићем након њене јавне преваре, те је открила како сада гледа на њега и на све што су прошли.

- Ја ћу своје поступке бранити, али и свог бившег супруга. Ја јесам њега повредила, и то је истина. Бранићу ја пет година које сам провела са њим, он јесте био савршен муж, и нећу да лажем, нећу да се фолирам. Недостаје ми живот који смо имали заједно и тај моменат када уђем у нашу кућу. Тај живот ми недостаје - рекла је Далила у емисији Сање Маринковић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".