Асмин Дурџић, бивши вереник старлете Станије Добројевић, не престаје да износи шок тврдње о бившој супрузи, задругарки Анели Ахмић, а изузетак није био ни данашњи дан.

- Хоћете ли доказ да сестре Ахмић варају целу нацију? Анели је потписала уговор за "Задругу" у марту или априлу и од тада спрема причу своју и варају целу нацију. Нажалост, једина особа која испашта је Станија, али Анели испада за 20 дана, тако да је све океј - написао је Асмин на Инстаграму.

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм / bet_men_007_

 

- Замислите Анели Ахмић и Сита Ахмић (прим.аут. Анелина сестра, некадашња учесница ријалити шоу-програма "Парови") су се уфурале да су број један и да су боље од Станије. То је као да ја кажем да имам јачу подршку од Златана Ибрахимовића - додао је Дурџић.

Његова бивша супруга је, подсетимо, у ријалитију "Задруга 7 - Елита" оптужила старлету Станију Добројевић да јој је растурила брак са њим.

Foto: Printskrin/Jutjub/Zadruga Official

 

Он тврди да никада није био у браку са њом, већ да имају дете и да јој редовно шаље новац за ћерку, али истиче и да га она користи. Тврди да је био жртва Анелиних уцена, а у прилог томе доставио је доказ у виду гласовне поруке на којој се чује како га уцењује за 20.000 евра и прети инспекцијама, о чему се нашироко прича.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".