Љиљана Ј. (56) након што се сумња да је убила бившег супруга Стевана А. (54) у кући у Влашком Долу са сином Марком (30) и ћерком Андријаном (31), је наводно отпутовала у Аустрију и полицији у Бечу пријавила његов нестанак.

Како сазнаје Информер од извор блиског истрази злочину, који се одиграо у ноћи између 4. и 5. марта у селу Влашки До претходила је жестока свађа бивших супружника и Стеванова претња да ће Љиљану и децу избацити из куће. Стеван је кобног дана допутовао из Беча, где годинама живи и ради, и одмах се посвађао са бившом супругом, којој је дозволио да ту живи са децом, јер је кућа била у нереду.

Дан након злочина како објашњава саговорник из истраге за информер.рс Љиљана је са ћерком и сином отпутовала у Аустрију. "Они су се пре одласка у Аустрију видели са комшијом који је имао договор са Стеваном да почисти кућу и рекли су му да је он морао хитно да се врати у Беч и да и они такође путују. По доласку у Аустрију Љиљана је отишла у полицијску станицу и пријавила нестанак, а онда су се неколико дана касније она и ћерка вратила у Влашки До док је син Марко остао у стану у Бечу", каже извор из истраге и објашњава да су на овај начин они покушали да прикрију језиви злочин.

Стеванов комшија је покушавао у више наврата да се чује са њим и звао га је телефоном а када није у томе успео пријавио је полицији његов нестанак.  Клупко злочина је почело да се одмотава када су радници који су ангажовани на изградњи пута у околини Кучева пронашли кесе, а полиција одмах дошла у Стеванову кућу. Убрзо је утврђено да је Стеван ушао у Србију, али да није напсутио земљу, а затим је откривено и шта се десило.

На саслушању у тужилаштву Љиљана је притиснута бројним доказима признала злочин док се Андријана бранила ћутањем и њима је одређен притвор до 30 дана, а за Марком који је остао у Бечу је одмах раписана потерница.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".