LJiljana J. (56) nakon što se sumnja da je ubila bivšeg supruga Stevana A. (54) u kući u Vlaškom Dolu sa sinom Markom (30) i ćerkom Andrijanom (31), je navodno otputovala u Austriju i policiji u Beču prijavila njegov nestanak.

Kako saznaje Informer od izvor bliskog istrazi zločinu, koji se odigrao u noći između 4. i 5. marta u selu Vlaški Do prethodila je žestoka svađa bivših supružnika i Stevanova pretnja da će LJiljanu i decu izbaciti iz kuće. Stevan je kobnog dana doputovao iz Beča, gde godinama živi i radi, i odmah se posvađao sa bivšom suprugom, kojoj je dozvolio da tu živi sa decom, jer je kuća bila u neredu.

Dan nakon zločina kako objašnjava sagovornik iz istrage za informer.rs LJiljana je sa ćerkom i sinom otputovala u Austriju. "Oni su se pre odlaska u Austriju videli sa komšijom koji je imao dogovor sa Stevanom da počisti kuću i rekli su mu da je on morao hitno da se vrati u Beč i da i oni takođe putuju. Po dolasku u Austriju LJiljana je otišla u policijsku stanicu i prijavila nestanak, a onda su se nekoliko dana kasnije ona i ćerka vratila u Vlaški Do dok je sin Marko ostao u stanu u Beču", kaže izvor iz istrage i objašnjava da su na ovaj način oni pokušali da prikriju jezivi zločin.

Stevanov komšija je pokušavao u više navrata da se čuje sa njim i zvao ga je telefonom a kada nije u tome uspeo prijavio je policiji njegov nestanak.  Klupko zločina je počelo da se odmotava kada su radnici koji su angažovani na izgradnji puta u okolini Kučeva pronašli kese, a policija odmah došla u Stevanovu kuću. Ubrzo je utvrđeno da je Stevan ušao u Srbiju, ali da nije napsutio zemlju, a zatim je otkriveno i šta se desilo.

Na saslušanju u tužilaštvu LJiljana je pritisnuta brojnim dokazima priznala zločin dok se Andrijana branila ćutanjem i njima je određen pritvor do 30 dana, a za Markom koji je ostao u Beču je odmah rapisana poternica.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".