Učesnici rijalitija danas moraju da biraju između dva potrčka i da iznesu iskreno mišljenje o njima, a takmičar sa više glasova odlazi u duel i bori se za opstanak u Beloj kući.

Međutim, produkcija televizije Pink danas je izmenila plan i program, pa će pre nominiacija, kako se spekuliše, u Belu kuću useliti neki novi takmičar.

Još uvek nije zvanično potvrđeno ko će večeras biti vanredno ubačen, ali se na društvenim mrežama spekuliše da je u pitanju neko od bivših zadrugara, koji su tokom boravka u prethodnim rijalitijima imali jako burno takmičenje i ko može da totalno poremeti nekog od aktuelnih stanara u Šimanovcima.

Najviše se komentariše da će večeras u "Elitu" ući bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola, ali se dosta pričalo i o Maji Marinković, Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću, a prenosi "Srbija Danas".

Podsećamo, prethodne subote takođe je bilo vanredno ubacivanje, a u "Elitu" je ušla Helena Foks, poznanica Takija Marinkovića, koja već godinama uhodi Mensura Ajdarpašića, sa kojim bi volela da uplovi u ljubavnu priču tokom boravka u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".