Након победе, резултатом од 2:1, српске репрезентације над португалском и директног пласмана Србије на светско првенство у катару 2022. године, капитен моћне Португалије није успео да сакрије сузе. 

Роналдо је такође имао жучну расправу са селектором Фернандом Сантосом, а у разговору са новинарима, као што је било и очекивано, није био најпријатнији. 

Са друге стране, српски тим, као аутсајдер на овом мечу има велики разлог за славље, а српски народ својим духовитим објавама на друштвеним мрежама, које исмевају фудбалског Голијата учинио је ову победу још слађом. 

У том, победничком духу, молимо вас да нам напишете која би песма највише одговарала Роналдовом тренутном расположењу. Ево неколико идеја из наше редакције!

Северина и Министарке - Уно моменто

Текст ове песме, а посебно део "баш си сладак кад си љут, више среће други пут, као да је писан за ову ситуацију.

Кемал Маловчић - Ко губи

"Ко губи, мора тугу крити, ко губи једном ће срећан бити" је такође музика која ће изазвати смех када се замисли у овом контексту, а ево још једне:

Жељко Шашић - Црна жено

"А-а-а, плачем и тугујем!", могао је комотно и Роналдо да запева, после гола Митровића. Црна жена из текста Шашићевог хита могла би да се тумачи као метафора фудбалске лопте, која синоћ није слушала Португалце...

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".