Nakon pobede, rezultatom od 2:1, srpske reprezentacije nad portugalskom i direktnog plasmana Srbije na svetsko prvenstvo u kataru 2022. godine, kapiten moćne Portugalije nije uspeo da sakrije suze. 

Ronaldo je takođe imao žučnu raspravu sa selektorom Fernandom Santosom, a u razgovoru sa novinarima, kao što je bilo i očekivano, nije bio najprijatniji. 

Sa druge strane, srpski tim, kao autsajder na ovom meču ima veliki razlog za slavlje, a srpski narod svojim duhovitim objavama na društvenim mrežama, koje ismevaju fudbalskog Golijata učinio je ovu pobedu još slađom. 

U tom, pobedničkom duhu, molimo vas da nam napišete koja bi pesma najviše odgovarala Ronaldovom trenutnom raspoloženju. Evo nekoliko ideja iz naše redakcije!

Severina i Ministarke - Uno momento

Tekst ove pesme, a posebno deo "baš si sladak kad si ljut, više sreće drugi put, kao da je pisan za ovu situaciju.

Kemal Malovčić - Ko gubi

"Ko gubi, mora tugu kriti, ko gubi jednom će srećan biti" je takođe muzika koja će izazvati smeh kada se zamisli u ovom kontekstu, a evo još jedne:

Željko Šašić - Crna ženo

"A-a-a, plačem i tugujem!", mogao je komotno i Ronaldo da zapeva, posle gola Mitrovića. Crna žena iz teksta Šašićevog hita mogla bi da se tumači kao metafora fudbalske lopte, koja sinoć nije slušala Portugalce...

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".