Мики је својевремено признао да је пре него што је упознао супругу лагао своје девојке да не може да има децу. Такође, он је ову информацију пласирао и у јавности.

- Мислио сам да никада нећу имати децу. Када су ме у ријалитију нападали и говорили: "Ма ћути, ти ни децу немаш!", лагао сам да не могу да их имам, само да бих их скинуо с врата. Хтео сам да нам се ћерка зове Ленка, али супруга није била за то због несрећне судбине Ленке Дунђерски. Онда је предложила да буде Дуња и мени се допало. Живот ми се преокренуо! Више нисам битан ја, већ да дете изведемо на прави пут и остваримо се кроз њега. Већ правим планове за њену будућност! Увелико одвајамо новац за њено школовање у иностранству - рекао је Мики након што је добио наследницу:

- Моја жена се седам месеци после порођаја вратила на посао. Хтела је да ради и ја сам је подржао. Договорили смо се да ћу чувати Дуњу док је она на послу. Шетали смо, ишли на кафицу, спремао сам јој каше, али само органске... Ретко сам јој давао куповне каше. Преповијао сам је, купао... Баш сам уживао с њом - рекао је бивши задругар који се због ћерке потпуно променио:

Фото: АТА имагес

 

- Док нисам добио Дуњу, говорио сам да се не плашим смрти. С обзиром на то да сам постао отац, волео бих да живим што дуже због ћерке. Деца су продужетак нашег живота.

Мики је открио и како је упознао жену свог живота.

- Упознали смо се преко мог првог комшије, који је у браку са Ангелинином сестром од тетке. Дружили смо се три месеца, постали добри пријатељи, па се тек онда десила љубав - прича Мики и додаје да је веровао да ће остати вечити нежења, све док није срео Ангелину:

Фото: АТА имагес

 

- Волео сам самачки живот. Нисам могао себе да замислим у браку. Дешавало ми се да ми девојка дође на викенд, а ја једва чекам да оде кући. Да ми је неко рекао да ћу пронаћи жену са којом ми никада неће бити досадно, не бих му веровао. Ангелина ме скроз разуме, јер је моја Сремица из Крчедина! Променио сам се откад сам с њом.

Да подсетимо, Мики Ђуричић јуче је добио син Арсенија, а у његовом дому славило се до јутра. На слављу је био и Микица Бојанић.

- Здрав, прав, 5 килограма тежак, 57 центиментара дугачак. Назвали смо га Арсеније. Супер смо, славимо, целог су ме поцепали - изјавио је Мики.

БОНУС ВИДЕО: