Певачица је поделила на Инстаграму неколико фотографија са познатим музичарем Пеђом Мандићем.

У опису објаве открила је да су недавно стали на луди камен.

- Ми, мој супруг, написала је Наташа уз неколико заједничких фотографија.

Како су били свечано обучени и у истим одевним комбинацијама, може се закључити да су ове фотографије настале управо на дан када су се венчали.

У коментарима су уследиле честитке пријатеља, породице и њених фанова, а сви су новопеченим младенцима пожелели срећу у заједничком животу.

Наташи је ово други брак, а због првог мужа, како је испричала, је доживела пакао.

- Возила сам маму код лекара и у повратку сам приметила да ме Горан, с којим сам раскинула још пре годину дана, прати. Почела сам да бежим возећи споредним улицама и на крају сам помислила да сам безбедна и кренула кући. Нисам ни сумњала да ће доћи пред стан у којем живим и покушати да ме нападне. Када сам паркирала пред зградом, мама је изашла из аутомобила, док сам ја тражила место да се паркирам. Тада је Горан искочио из жбуња, почео да лупа у прозор, а онда скочио на хаубу. Брзо сам дала гас и почела да бежим, али је он ушао у свој аутомобил и кренуо за мном - рекла је Наташа пре неколико година.

- После неколико минута ме је стигао и почео да својим аутомобилом постранце удара у мој покушавајући да ме изгура са пута. У једном тренутку, била сам сигурна да ћу погинути и да се неће зауставити док ме не убије. Међутим, срећа и присебност су ме ипак спасли, а он је престао да јури за мном када сам се приближила полицијској станици у Миријеву - испричала је за медије 2010. године. Цела ситуација јој је веома тешко пала због чињенице да са поменутим човеком има сина.

Како је својевремено истакла, данас има добар однос са бившим супругом.

- То је био раскид који није текао баш глатко, наравно после толико година наше везе. Ја са тим човеком имам сина, али сада се све слегло. Треба сви да имамо добар однос и функционишемо како треба због детета - рекла је она својевремено за домаће медије, пише Блиц.

БОНУС ВИДЕО: