- Да ли си на папиру разведена? - упитала је водитељка.

- Нисам, али то ништа не значи, једино је тај папир важан, из разлога да се зна коме ће деца припасти. Ја бих се само због тога развела, да добијем потпуно старатељство над децом. Не би било логично да такав монструм има једнака права на ту децу. Јер знам како се понашао док су деца била код њега.

Тања се и осврнула о насиљу над децом за које је била оптужена од стране мужа у медијима.

Фото: Јутјуб принтскрин/ AmiG Show

 

- Радило се о нашем мачку, који је огребао млађег сина поред усне. Он је констатовао да сам ја то урадила, иако је дете рекло да је мачак. Међутим то је освануло у свим новинама.

Однос са децом јој је никад бољи, па је искористила прилику да каже како проводе време заједно.

- Ја њима тако направим паленту или нешто на кашичицу, и ја их тако храним. 

У једном телефонском разговору са децом, бивши супруг је тражио да чује Тању.

-  Он је желео да чује да ли ти имаш дечка - наставила је водтељка.

- Да, он је окупиран Тањом Савић. Ја сам њега увек бранила. А моћ његове манипулације је огромна, он жену контролише, прича шта треба да кажем. Често  ми је говорио да сам глупа, па не вредим, да сам ружна, да скинем шминку да људи виде како стварно изгледам. Ја сам њега волела, али сам била слепа код очију. Питао је, је ли бре ти да ли стварно имаш дечка? Ја сам одгобворила па питај децу, а они су рекли не мама је стално са нама.

- Због њега сам запустила каријеру, била у сукобу са родитељима. Шта сам ја знала у 24 године, видела са, Аустралију, лепе зелене очи и ја сам пала на то. Наставила је певачица.

Међутим у једном тренутку су водитељке окренуле причу на Драшка Станивуковића, јер се дуго шушка да је то Тањин нови дечко.

Фото: АТА имагес/Драган Кујунџић

 

- Да ли је Драшко заиста твој нови, дечко откриј Србији. Питала је водитељка.

- Ха-ха управо нас гледа. Желим да будем тајанствена. Не бих да коментаришем да ли имам нову љубав. Јел смо леп пар?

- Сјајна је она фотографија где ти седиш потпуно опуштена крај њега, без шминке. Да ли имаш још неку? - Наставила је водитељка.

- Е знаш шта, мени су украли тај телефон, у којем сам имала неке наше заједничке фотографије, нормалне. Читајте између редова не бих да откривам ништа.

- Његова омиљена моја песма је "Полудела" коју сам му певала на наступу у Новом Саду - додала је Тања.

- Он има свој посао, успешан је у послу. Морам да испричам ко је Драшко Станивуковић, он је анђео, зрачи непосредношћу као обичан човек из народа. Има дивну енергију, као ја је - закључила је Тања.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".