- Da li si na papiru razvedena? - upitala je voditeljka.

- Nisam, ali to ništa ne znači, jedino je taj papir važan, iz razloga da se zna kome će deca pripasti. Ja bih se samo zbog toga razvela, da dobijem potpuno starateljstvo nad decom. Ne bi bilo logično da takav monstrum ima jednaka prava na tu decu. Jer znam kako se ponašao dok su deca bila kod njega.

Tanja se i osvrnula o nasilju nad decom za koje je bila optužena od strane muža u medijima.

Foto: Jutjub printskrin/ AmiG Show

 

- Radilo se o našem mačku, koji je ogrebao mlađeg sina pored usne. On je konstatovao da sam ja to uradila, iako je dete reklo da je mačak. Međutim to je osvanulo u svim novinama.

Odnos sa decom joj je nikad bolji, pa je iskoristila priliku da kaže kako provode vreme zajedno.

- Ja njima tako napravim palentu ili nešto na kašičicu, i ja ih tako hranim. 

U jednom telefonskom razgovoru sa decom, bivši suprug je tražio da čuje Tanju.

-  On je želeo da čuje da li ti imaš dečka - nastavila je vodteljka.

- Da, on je okupiran Tanjom Savić. Ja sam njega uvek branila. A moć njegove manipulacije je ogromna, on ženu kontroliše, priča šta treba da kažem. Često  mi je govorio da sam glupa, pa ne vredim, da sam ružna, da skinem šminku da ljudi vide kako stvarno izgledam. Ja sam njega volela, ali sam bila slepa kod očiju. Pitao je, je li bre ti da li stvarno imaš dečka? Ja sam odgobvorila pa pitaj decu, a oni su rekli ne mama je stalno sa nama.

- Zbog njega sam zapustila karijeru, bila u sukobu sa roditeljima. Šta sam ja znala u 24 godine, videla sa, Australiju, lepe zelene oči i ja sam pala na to. Nastavila je pevačica.

Međutim u jednom trenutku su voditeljke okrenule priču na Draška Stanivukovića, jer se dugo šuška da je to Tanjin novi dečko.

Foto: ATA images/Dragan Kujundžić

 

- Da li je Draško zaista tvoj novi, dečko otkrij Srbiji. Pitala je voditeljka.

- Ha-ha upravo nas gleda. Želim da budem tajanstvena. Ne bih da komentarišem da li imam novu ljubav. Jel smo lep par?

- Sjajna je ona fotografija gde ti sediš potpuno opuštena kraj njega, bez šminke. Da li imaš još neku? - Nastavila je voditeljka.

- E znaš šta, meni su ukrali taj telefon, u kojem sam imala neke naše zajedničke fotografije, normalne. Čitajte između redova ne bih da otkrivam ništa.

- NJegova omiljena moja pesma je "Poludela" koju sam mu pevala na nastupu u Novom Sadu - dodala je Tanja.

- On ima svoj posao, uspešan je u poslu. Moram da ispričam ko je Draško Stanivuković, on je anđeo, zrači neposrednošću kao običan čovek iz naroda. Ima divnu energiju, kao ja je - zaključila je Tanja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".