Михајло Веруовић Војаж један је од најпопуларнијих репера данашњице, а најавио је свој први концерт, те је са нестрпљењем открио ста публика од њега може да очекује.

- Припреме увелико трају. Кренуле су пре почетка лета, тако да приводимо све крају и чекамо да се тај 6. октобар деси. Остале су неке ситнице, али мислим да ће ово бити један велики спектакл - рекао је певач и додао:

Фото: АТА имагес

 

- Одмор ће да се деси тек после овог концерта. Зато што никада немам времена да се посветим себи. Али мене ложи да радим тако да свој одмор проводим са породицом јер их и не виђам често. Мени се телефон згадио и тих милион нотификација. Легнеш да спаваш у 2 ујутру па те зову 150 пута, у тим ситуацијама бих бацио телефон кроз прозор. Тако да када је време за одмор, телефон је што даље од мене.

Открио је и какве планове има за будућност.

- Сан ми је Европа. Желим да будем први балкански извођач који је отишао ван граница. То ми је прави циљ. Такође бих волео да се више посветим глуми. Јако сам задовољан са тим. Завршили смо 3. сезону "У Клинчу" и то би требало ускоро да изађе на мале екране. Нашао сам се у неким новим околностима и открио сам неки нови таленат на коме могу да радим. Тако да ћу дефинитивно отићи на часове глуме да то оде на неки други ниво.

Фото: В. Данилов

 

Цветају му руже и на емотивном плану. Након раскида са Бресквицом недавно, по први пут је јавности представио нову девојку.

- Јако ми је лепо. По први пут се осећам лепо и онако како би клинац у мојим годинама требао да се осећа. Једино је проблем та раздаљина пошто је она у Норвешкој, а ја у Србији. Мада када мушкарац нешто хоће, он може да уради све - рекао је певач.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".