Дарко Лазић и његова супруга Катарина пред милионским гледалиштем су признали да су варали своје бивше партнере чак 14 година, откад су први пут ступили у везу и откад датира њихово познанство.

Тиме су потврдили оно што се по кулоарима причало већ дуже време, а то је да је управо прељуба с Катарином била један од главних разлога певачевих раскида с неком од бивших девојака познатих широј јавности.

Фото: АТА имагес

 

- Дарко и ја смо се упознали 2009. Од тог лета, кад је победио у "Звездама Гранда", никад се нисмо растајали. Све је пукло јер он тада није био спреман за нешто озбиљно и то је тако прошло. Али вратио се на "место злочина." Или сам ја била слободна, или он, па смо се ту мало виђали, и кад се задесило да смо и он и ја слободни, ми смо се "мало" венчали. У међувремену сам имала један брак. На почетку мог брака једном је свратио на мој посао да ми се јави и то је то - рекла је Катарина у емисији "Ами Џи шоу", а онда се на њене речи надовезао Дарко:

- Ово ћу први пут да кажем. Била је са мном. Понекад. У паузама. Варали смо. То нико не зна. Катарина је имала дечка после нашег раскида и ја сам имао девојку. Виђали смо се и кад смо били заузети и кад смо били слободни. Некад смо се само виђали, а некад смо били и интимни. Зависи у ком периоду, преко лета да, преко зиме не. Ми смо се свих тих 14 година помало виђали и на крају, ето... Она је моја прва љубав и знао сам да ће, ако некад будем решио да се оженим, то заправо бити она - шокирао је изјавом Лазић.

Након ових изјава, медији су контактирали Даркове две бивше девојке Барбару и Марину.

- Ја сам се сад пробудила, немам појма о томе што причате. Чекам доставу за храну и мој коментар на ово питање је - не! Није ме Дарко варао с Каћом, нити сам ја то сазнала - поручила нам је изненађена Бобакова, док је бивша певачева вереница, с којом има и сина, истакла да није знала да је његова садашња супруга та с којом ју је варао док су били у вези.

Фото: Н. Скендерија

 

- Довела сам дете код лекара. Не знам с којом девојком ме је Дарко варао, нисам знала да је то била управо Каћа. То је све што имам да кажем - поручила нам је љубазно Марина.

Фото: Инстаграм принтскрин/гагиц_марина

 

Иначе, на самом почетку емисије, пре него што је признао да је имао вишегодишњу аферу с Катарином, Дарко је испричао и како су ступили у контакт после дужег времена, док је његова изабраница још била у законском браку.

- Био сам у Цириху на аеродрому око осам сати ујутру, имам лет. То вече се случајно десило да сам трезан, да нисам пио, а ретко се дешава да ја не попијем. Почео сам да размишљам: "Докле више те силне жене и све то?" Покушао сам тад да нађем Каћу, знао сам да је удата, али не знам које јој је презиме. Нашао сам је преко њене сестре на Инстаграму и послао сам јој срца на сторију, и она ми одговори. Ја је одмах назовем на Инстаграм и причамо, причамо... Питао сам је да ли је срећна у браку, рекла је да јесте. Рекао сам јој да није чим прича са мном и спустио јој слушалицу. Тад сам знао да је моја - присетио се Лазић.

Курир. рс

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".