Мила Кунис и Ештон Кучер јавно су се извинили због писма у којем су пружили подршку глумцу проглашеним кривим за силовање!

Фото: Профимедиа

 

Глумац Дени Мастерсон проглашен је кривим за силовање две жене пре више од две деценије. Некадашња звезда серије "Веселе седамдесете" је осуђен у четвртак на затворску казну од 30 година до доживотне робије, преноси "НБЦ Неwс". Мастерсон (47) је осуђен четири месеца након што је оптужен за три силовања на поновном суђењу у Лос Анђелесу.

Фото: Танјуг/АП

 

Он је негирао све оптужбе, а био је оптужен за силовање три жене, које су припаднице Сајентолошке цркве, чији не он члан. Судија на овом случају је више пута поновио да „сајентологија није оптужена“, али је омогућила сведоцима да кажу да су их црквени званичници притискали да не говоре полицији о оптужбама за силовање.

Супружници Мила Кунис и Ештон Кучер, који су са Денијем глумили у горепоменутој серији, упутили су писмо подршке свом колеги уочи изрицања пресуде. Због овог њиховог потеза јавност их је разапела и упутила најстрашнијепрозивке, због подршке коју се пружили глмцу оптуженом за силовање, којег је суд прогласио кривим.

Међутим, како су наишли на велике осуде јавности одлучили су да се обрате путем видео-снимка, где су се извинили због свог поступка. 

У видеу-снимку глмачки пар се извињаваја јавности за бол који су нанели, али и додали да писма намењена судији "нису слали како би поткопали сведочење жртава или их навели да поново проживљавају трауму".

Поред глумачког пара још 50 људи је послало писма подршке глумцу Денију Мастерсону.

 

- Свим срцем гарантујем за изузетан карактер Денија Мастерсона и огроман позитиван утицај који је имао на мене и људе око себе. Његова посвећеност животу без дроге и истинска брига коју пружа другима чине га изузетним узором и пријатељем - написао је познати пар.

- Од самог почетка могла сам да осетим његову урођену доброту и искрену природу. Његова брижна природа и способност да понуди смернице били су од кључног значаја за мој лични и професионални раст - написала је Мила Кунис.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".