Она жели најбоље за своју децу, али постоје ствари које родитељима могу тешко да падну, као на пример када ваша деца не желе да разговарају с вама, што се десило чак и славној мами Џенифер Лопез.

Фото: Профимедиа

 

 

Џенифер Лопез проговорила је о томе како је бити мама и колико је тешко одгајати тинејџере. Њене дадиље брзо дају отказ, док јој ово највише смета код њене деце.

Она жели најбоље за своју децу, али постоје ствари које родитељима могу тешко да падну, као на пример када ваша деца не желе да разговарају с вама, што се десило чак и славној мами Џенифер Лопез.

Фото: Профимедиа

 

Џенифер Лопез је 2008. постала мама близанцима: ћерки Еме Марибел Муниз и сина Максимилиана “Макса” Дејвида Муниза. У то време била је удата за америчког певача и глумца Марка Ентонија. Њих двоје су се венчали 2004. године, али након 7 година одлучили су да окончају свој брак 2011. године. Имали су много проблема у својој вези, а упркос Џенифериним напорима да ствари функционишу, службено су затражили развод 2014. године.

Она има специфичне и високе стандарде при одабиру дадиља
Иако је Џенифер била спремна да плати много новца, било јој је тешко да пронађе дадиљу. Тражила је некога ко би могао да ради јако дуго, сваки дан без слободног времена. Такође је желела да се само једна дадиља брине о оба њена детета. Међутим, све дадиље које је запослила на крају су дале отказ у року од недељу дана јер су услови рада били претешки за руковање.

- Воле што имају славну мајку. Мислим да су јако поносни. Они воле мене, ја волим њих, рекла је Лопез једном приликом.

Фото: Профимедиа

 

Такође спомиње да њена деца желе да проводе време са својим пријатељима без проматрања, праћења или фотографисања, што мами уме тешко да падне. Џеј Ло описује поступке својих 15-годишњих близанаца говорећи:

- Све то је потребно, и интелектуално разумем то, али моје срце никада неће, објаснила је она.

Такође напомиње да њена деца не мисле да је она толико кул колико то мисле њени обожаватељи, а они, као и сваки тинејџери, одбијају да се понашају са мамом исто онако како су то чинили када су били млађи.

- Ја сам врло љубазна мама. Волим да их грлим и много љубим и увек могу с њима слатко да разговарам. Сада су више у фазону, "Мама, не. Не излази из аута кад ме водиш у школу."

Џенифер се присетила како је склапање брака с Беном Афлеком тешко пао њеној деци. Изјавила је како је управљање ситуацијом захтевало велику пажњу, наводећи:

- Транзиција је процес који мора пажљиво да се решава. Има толико осећања. Они су тинејџери. Али засад иде јако добро.

Џеј Ло је сјајна мама која отворено говори о томе како се брине за своју децу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".