Реперу и његовој жени доживотно је забрањена вожња на броду у Венецији

Фото:Профимедиа

 

Италијанска полиција покренула је истрагу против репера Кањеа Веста и његове супруге Бјанке Цензори, након што су у "непримереном издању парадирали Венецијом". 

Недавно су их фотографи ухватили у компромитујућем тренутку, када је музичар показао задњицу док су се возили на броду кроз венецијанске канале.

ФОТО: Профимедиа

 

Иако је то било сасвим случајно, пошто су му приликом сагињања спале панталоне, реперу и његовој жени доживотно је забрањена вожња на том броду. 

- Без имало сумње, оно што смо видели код пара је недостатак поштовања према Венецији, која је најчаробнији град на свету - рекла је саветница за јавну сигурност Елизабета Песце.

- Постоје стандарди пристојности и понашања на јавном месту којих се морају придржавати и туристи и локално становништво, а свако кршење се строго кажњава - рекли су из полиције за ДаилyМаил.

ФОТО: Профимедиа

 

Додали су да су фотографије репера и супруге обишле цео свет и да су успели да пронађу возача брода, те ће и он дати исказ. Такође, контактирали су и фотографа који ће им морати предати све материјале као доказ.

- Примили смо притужбе од људи који су томе сведочили. Прекршај који се истражује противи се пристојности на јавном месту и кажњава се административном казном. Ако локални тужилац одлучи да подигне оптужницу, обавестићемо их путем амбасаде - додали су.

Осим тога, власти у Венецији пару су већ издале више казни, од оних за пикнике на отвореном до купања у каналима. Извор близак градоначелнику Венеције, Луиђију Бругнару, критиковао их је због "спектакла" који су изазвали и нада се да ће им тужилац изрећи новчану казну, што ће их подстакнути на размишљање о своме понашању "ако се у будућности врате у Венецију".

Иначе, казне за наведено кршење пристојности на јавном месту, што укључује одевање и понашање, износе од пет до десет хиљада долара, а пару је бродска компанија која им је изнајмила возило (и возача), забранила даљње вожње.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".