Aleksandra Mladenović svoju karijeru započela je u čuvenom takmičenju "Zvezde Granda", a tada je izgledala dosta drugačije. Bila je plava, mršavija i imala je drugačiji oblik lica i obrva. 

Sada je jedna od najtraženijih pevačica, ima samo dvadeset šest godina, a mnogi je kritikuju zbog toga što je ugradila silikone i ubrizgala botoks u lice.  

Pored toga, Mladenovićka je uvećala usne, istetovirala obrve, ali je za razliku od poprsja koje je očigledno bilo veće, Aleksandra krila ostale estetske intervencije. Pevačica je u jednoj "Grandovoj" emisiji dobila kritiku od gledaoca da im se ne dopada njen sadašnji izgled, tada je pevačica priznala Saši Popoviću da je "malo" ugradila silikon u usta.

Još uvek se pamti Aleksandrina izjava da je stavila implantate u grudi kako joj haljine ne bi spadale.  Bez obzirana brojne operacije, pevačica izgleda prirodnije nego njene pojedine koleginice. 

Pevačica je tokom godina menjala frizure, od plave mlade zvezde  je došla do crnke koju muški rod obožava, a takođe je sklona i nadokradnji kose. 

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda

 

(Srbija danas)

BONUS VIDEO: