О односу певача Жељка Шашића и његове ћерке Софије Шашић, коју је добио из брака са Соњом Вуксановић, брујали су домаћи медији, нарочито у оном моменту када је његова мезимица одлучила да узме презиме тадашњег очуха Аце Лукаса.

Фото: АТА имагес

 

Соња Вуксановић је, подсетимо, Жељка Шашића оставила због његовог колеге и пријатеља Аце Лукаса са којим је добила ћерку. Ипак, ни њихов брак није потрајао па су се развели.

Фото: Инстаграм принтскрин/зељкосасиц.оффициал/ коко__лк

 

Тада је Софија пожелела да узме очухово презиме и одрекне се свог. О овим скандалима је јавност дуги временски период брујала, а чини се да је између оца и ћерке, Жељка и Софије сада све у најбољем реду, чак се и проводе заједно у изласку.

Освануо је снимак на Инстаграму на ком отац и ћерка уживају у музици и позирају.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм / сопхиасасиц

 

- Шашићи - пише у опису видеа који можете погледати изнад.

Подсетимо, Жељко је недавно коментарисао то што се писало да је у лошим односима са ћерком.

– Добри смо сада, добра је. Године које имам и моја титула оца, када причате са људима који имају сличне проблеме, надовезујете, размењујете искуства, били смо другачији, док не дигнемо руке од секирације, на крају све дође на своје – рекао је, те се осврнуо на ситуацију када је Софија наводно узела презиме Аце Лукаса, Вуксановић.

– Није она узела, те друштвене мреже могу свашта да направе, да од тога буде сензација. Човек греши, прави непромишљене потезе у неком афекту, могуће је да се свашта уради и каже што заправо није истина. Не секирам се због тога, све је у реду – закључио је.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".