Највећу подршку све време му пружа супруга Снежана са којом је у браку четири деценије, а упознао ју је када је имао 18 година. Она је тада са другарицом дошла на један његов наступ, а остало је историја.

Фото: АТА имагес

 

 

Занимљиво је да су се венчали након 20 година забављања.

- Моја највећа љубав и подршка у животу је моја жена Снежана. Заједно смо од 1982. године, а у браку смо 20 година. На брак смо се одлучили јер су медији стално прозивали "невенчана супруга", али, ако постоји љубав, мени папир ништа не значи. Било је неко слободно време и рекао сам: "Идемо да се венчамо". Нисам правио свадбу, јер сам толико свадби отпевао да ми је то досадило. Само смо направили ручак - признао је певач својевремено за медије.

- Срећни смо заједно, стално путујемо, уживамо. Једино што нам недостаје су деца. Покушавали смо, ишли свуда, али није ишло. Нисмо могли да добијемо дете. То нам је велика жеља. Размишљали смо и о усвајању, али овде је папирологија јако компликована. Искрено, нисам још одустао од те идеје. Надам се да ћемо успети да усвојимо дете и да га одгајамо. Јако сам привржен деци, посебно од своје браће и пријатеља - додао је тада Јашар.

Фото: АТА имагес

 

 

- Млад сам се оженио, била је то велика љубав. Заиста волим децу, трудили смо се, али није нам било суђено. То је једина ствар коју нисам успео остварити у животу - закључио је Ахмедовски.

БОНУС ВИДЕО: