Дејан Драгојевић, победник "Задруге 5", синоћ се огласио и жестоко прокоментарисао актуелна дешавања у ријалитију "Елита". Његово коментарисање није се допало ожењеном веренику Станије Добројевић, Асмину Дурџићу, па је данас одлучио да му одговори путем свог сторија на друштвеној мрежи Инстаграм.

На хрпу изнетих гадости и оптужби сад је у свом стилу путем Инстаграм профила одговорио Дејан Драгојевић.

Фото: Принтсцреен / Инстаграм / дејан_драгојевиц_оффициал_

 

- Асим Бетмен у уста му га метнем. Шутнула те Станџа, каже да носиш фејк Версаћи и да ноге ти смрде кроз патике. И нисам Дејан Царој*бић, него Асимоје*бић. Ја сам твој Боб Кане, он је направио Бетмена, а ја ћу тебе - пише на сторију, док на следећем стоји:

Фото: Принтсцреен / Инстаграм / дејан_драгојевиц_оффициал_

 

- Како се осећаш кад као отац износиш информације да је жена (мајка твог детета) наркоманка. Како ћеш објаснити својој ћерки да си јој оскрнавио мајку за сва времена? И да је најгора на свету... Родила ти је ону лепоту. Иди опет код Карамујића да ти уради технички, спржен си од жутог. И зашто си сина стрпао у дом? Ти си социјални радник, сву своју децу си у дом послао. Ти си најгори отац бабо века... Не живим на марсу и не прети ми, јер ако теби крену сви Станијини зваћеш Елон Муска да узмеш карту за Нептун. Не брани ти Станију, није ти дете родила и немаш ти услове за њу шупаљ џеп. Обезбеди своју крв, осигурај дом, не буди џек кад си крек, скини се са кашике. Доста од мене, упали Тикток да те гифтам - писало је на сторију.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".