Ноћас су у Задрузи 7 биле номинације, те је Менсур Ајдарпашић дао свој суд о номинованим задругарима.

- Нисам имао прилику да упознам ни једно ни друго онако лепо. Тебе Дарио не познајем, интересантна си фигура о којој ћемо веровато говорити. Милену сам упознао на црногорском приморју кад је сасвим културно пришла да се јави док нисам ни знао ко је. Мислим да Милена уколико није хтела да говори, она констатно говори о особи коју је до јуче бранила, а не говори о томе колико је она лоше јер је пласирала целу ту причу. Бити пријатељ некоме 25 година и бити сведок у свим тим малверзацијама, она долази из тог света и вероватно зна. Какви год да су били она сад прича о свима њима, а ја ћу се временом укључити и анализирати. Ми смо коректни, дружимо се и попричамо више пута дневно. Пошто познајем Милену боље у односу на Дарија оставићу њу - рекао је Менсур.

ФОТО: Принтскрин / Пинк тв

 

- Морам људе да подсетим да ја нисам учествовала у малверзацијама, оно што сам ја у ходу открила открила сам у датом тренутку. Да сам неке ствари раније знала можда и не бих данас бла овде. Тема моје одбране је била да ће она ући и завршити са Звезданом за век векова јер је прилика била јединствена. Ја нисам имала опцију да се повучем назад. Имала сам опцију да се као миш повучем и Ана никад не би била раскринкана. Напоменула сам да нисам дошла да раскринкам банду него да кажем јасно и гласно оно што јесте јер је моје име јавно експонирано у региону - рекла је Милена.

- Да си знала да ће овако да буде претпостављам да је не би бранила - рекла је водитељка.

- Апсолутно, али Ана је превидела једну ствар а да је то оно што ја јесам и да нећу стати. Ја нисам та персона, али мој супруг јесте из тог миљеа - рекла је Милена.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".