Аца Булић преко поруке оставио Ану Ћурчић!

У јавност су доспеле приватне поруке дојучерашњих партнера, у којима је Булић јасно написао да је решио да стави тачку на њихову интимну причу и да жели да остану искључиво и само пријатељи.

- Стварно сам за тебе ту Анчи све шта треба и не треба. Јесу ме шибале емоције опет, ненормално сам плакао свако вече скоро, писао песме, вратио се у детињство... Кад си изашла знао сам да ти треба време да се опоравиш. И све је почело да се гаси, опет да ли из неког страха ил осећај не знам. Не, не ево искрено ти пишем. Извини, немој да се љутиш. Затворен сам што се тиче жена - написао је Булић и тако јасно ставио до знања да су се његове емоције после три месеца колико су заједно угашене.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 6/

 

 

Ана му је пре тога написала да се "не љути ни мало", а онда му је посветила један стори са срцепарајућом баладом Терезе Кесовије, "Моја последња и прва љубави"

- Тражила сам да ми одговориш у смислу у ком сам те питала, ако ме разумеш, а знам да ме разумеш. Хвала што си рекао искрено. Затварам ту тему и не љутим се ни мало само питам - одговорила му је Ана и тако потврдила причу Милене Качавендеу "Задрузи 7", која је рекла да је Булић оставио Ану.

Ана је била поприлично нерасположена за причу после свега што се издешавало између ње и Аце.

- Немам коментар. Добро сам. А када се то десило не бих детаљисала - било је све што је рекла Ана за Информер и тако оставила простора за спекулације да ли су њих двоје још увек заједно или не. 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".