Милена Качавенда одлучила је одамх на самом почетку Елите да потпуно раскирнка бившу другарицу Ану Чурчић, али и њеног новог-старог дечка Ацу Булића.

- Претње су биле следеће. Седим ја за столом, са једним дечком који замало да се онесвестим, а то је дечко за ког причају да је хакер. Ја сам буквално без бруса и у шорцу долетела да мезнемо пицу, последњи поздрав пре мог уласка. Прилази Анђела са качкетом, она се цела тресла. Питам је је л' добро, она каже да јесте.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Мислила сам да је седела за столом с неким другим, друга мисао ми је да ме натовари неким ровцем. Каже она мени: "Аца Булић је цео мој свет, ти знаш Милена, немој да га помињеш у ријалитију. Ти си добила животну прилику коју си желела, али Ацу Булића немој да спомињеш. Је л' имамо договор?", ја јој кажем да немамо, скиде она качкет, пусти ону плаву косу глупачица једна, ја бих рекла наивна, и каже ми : "Слушај овако, ми ћемо разговарати другачије". Ја сам снимана од првог дана Аниног уласка, а да нисам ни знала. Насела сам као д**е на ношу, њене две и по другарице...Након тог њеног феноменалног изласка, када је изгледала као г***о јер је била друга - рекла је Милена.

- Када си бранила Ану и била на њеној страни, бранила си је по сваку цену и радила си то екстремно. Да ли је Ана погледала када је изашла и да ли си добила хвала - питала је водитељка.

- Не, нисам добила ни хвала, ни хамбургер, добила сам шут у д**е, села сам на шеснаестерац, нисам ни знала да имам тако добро д**е. Врло је изричита била претња на децу да ако се помене његово име, а уколико се нешто ипак тако деси, у препискама ме Аца зове дијабола, да када изађем, мораћу да се осврнем око себе. Овим путем бих поздравила Ацу Булића, његову невенчану супругу и Ану К***ић, три обер кретена! Мој бивши супруг јесте бивши, али није покојни и да су деца његова као и моја. 21.век је, а они су се прерачунали, а Ана мене познаје и зна да ја не је**м систем, зато ме и зову дијабола. Ја ћу рећи каква је позадина целе игре и за шта сам намештена - причала је кума.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Ред ТВ/Задруга Оффицал/Амиг Схоw

 

 

- За шта си намештена - питала је водитељка.

- Намештена сам за два милиона евра и у питању је продаја фудбалера. Не знам да ли ћемо помињати име. Анин несуђени зет, тачније њена ћерка живи са њим, нисам ни знала колика је то млада нада. Она је осмислила целу игранку и увукла Ацу Булића у целу причу. Дечко има уговор са Партизаном, где је управо Анин несуђени зет пријавио да му је живот угрожен и да ће га Аца продати. Продао га је за два милиона евра, а родитељи су поверовали у ту причу, прича је била за Спартак из Москве. Он је пријавио да је уцењен да игра за Партизан, тај дечко је улагао озбиљан новац у њега. Анина ћерка је сведочила и покушају силовања... Аца Булић има опцију да га прода, али оно што је трагедија је да Партизан није имао плату да плати том дечку - рекла је Милена.

- Мене занима тај моменат где његова невенчана супруга њему прети - рекла је Ивана.

- Ја сам од момка из обезбеђења сазнала да је Анђела правила спектакл током ноћи. Жена Аце Булића није реаговала лепо што се он укључио у јавност и у медије. Ја гледам да он рони сузе, жено, сузе се котрљају. Аца Булић је унаказио Ану од батина у осмом месецу трудноће и она је изгубила то дете. Тата га је склонио у Лондон. Детета нажалост нема, а то што су они опалили по тужној причи. Прво, знали су да сам развездена, знали су да ће будала да стави срце на асфалт и да брани до краја. Ми пролазимо рампу у Шимановцима, Аца наса позива код њега кући. Анђела је ту, кува нам кафу, обезбеђење је ту, Ана га пита одакле оволико обезбеђења, он каже да је мало појјачао...Он је мене и тада снимио, па се нисам много излапрдала, али су теме биле конструктивне: "Где је гајба, 100.000 евра, бадемантили, креме?".

Фото: Принтскрин/Јутјуб/AmiG Show/Инстаграм/ana_curcic_official

 

 

- Следећа тема док нам кува кафу претећа факторка, ја сам тада била као ус**н голуб, од леопарда сам се претворила у леопарда. Она га уредно пита: "Је л' си завршио фудбалера?", он је рекао: "Нисам, причаћемо", па онда иде: "За колико си продао фудбалера", он каже: "400.000 евра". Ја у први мах помислим да Ана Ћурчић нема појма ни о чему и да Аца ради све иза њених леђа, међутим, од тог дана се све одмотава...Шмизла и ја ратујемо, ја сам је назвала Лама и ми ратујемо. Добила сам уплату од 100 фунти, највећа уплата, знам име и презиме. Оно што је мени било сумњиво је да нико мени није дао њен инстаграм. Звездан није лош човек, одговарао је за своја дела и недела. Не оправдавам га ни његове поступке у ријалитију, али постоје основи због којих је то радио. Ако си била жртва насиља, успешно си обманула све жртве насиља. На крају целе баладе, госпођа Ролекс, добија црне прслуке и је*е маме свима. Зове телефоном да прети, је*е мајку целом Београду, она ће некоме да објасни, а овде се уср**а као пловка! - рекла је Качавенд.

БОНУС ВИДЕО: