Саша је Миличин таленат препознао још док је била учесник такмичења "Звезде Гранда". Певач се тада са неколицином колега сложио да ће она бити велика звезда.

Поред тога што су јако добри пријатељи, Милица не крије да је одувек имала жељу да сними дует управо са њим, а сада у емисији испричали и како је до ове сарадње дошло.

Фото: Архив Новости

 

- Ја сам чула делић песме и одмах сам помислила да је то та песма, наравно уколико се Сале сложи и позвала нашег менаџера да му то саопштим- објашњава Милица и додаје да не постоји извођач који не би волео да има дует управо са Матићем.

- Коме не би била жеља да има дует са њим, када би бирали да покажете неке тачке у биографији то би било то. Ја сам иначе обожавалац његове дискографије и знам сигурно 80% свих песама- испричала је певачица на шта се певач нашалио како ни он не зна толико.

Фото: АТА имагес

 

Ни Матић није крио задовољство поводом овог дуета, а како у каријери има неколико дуета са колегиницама које осим гласом плене и стасом открио је шта му је најважније да би са неким сарађивао.

- Битно је да нам се поклопи енергија и да се слажемо ту- искрен је био он

 

(Гранд)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".