Saša je Miličin talenat prepoznao još dok je bila učesnik takmičenja "Zvezde Granda". Pevač se tada sa nekolicinom kolega složio da će ona biti velika zvezda.

Pored toga što su jako dobri prijatelji, Milica ne krije da je oduvek imala želju da snimi duet upravo sa njim, a sada u emisiji ispričali i kako je do ove saradnje došlo.

Foto: Arhiv Novosti

 

- Ja sam čula delić pesme i odmah sam pomislila da je to ta pesma, naravno ukoliko se Sale složi i pozvala našeg menadžera da mu to saopštim- objašnjava Milica i dodaje da ne postoji izvođač koji ne bi voleo da ima duet upravo sa Matićem.

- Kome ne bi bila želja da ima duet sa njim, kada bi birali da pokažete neke tačke u biografiji to bi bilo to. Ja sam inače obožavalac njegove diskografije i znam sigurno 80% svih pesama- ispričala je pevačica na šta se pevač našalio kako ni on ne zna toliko.

Foto: ATA images

 

Ni Matić nije krio zadovoljstvo povodom ovog dueta, a kako u karijeri ima nekoliko dueta sa koleginicama koje osim glasom plene i stasom otkrio je šta mu je najvažnije da bi sa nekim sarađivao.

- Bitno je da nam se poklopi energija i da se slažemo tu- iskren je bio on

 

(Grand)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".