Певач Џо Џонас (34) је изгледа наводно видео или чуо своју жену Софи Тарнер (27) па је то била последња кап која је прелила чашу у њиховом натегнутом односу. И све због кућне камере.

ФОТО: Профимедиа

 

Наиме, многи извори који имају директан контакт са Џоом су рекли ТМЗ-ју да је он видео нешто на сигурносној камери у кући и да је ухватио Софи како нешто ради или прича што му је "помогло" да схвати да је њихов брак готов.

Како исти сајт наводи, њихов однос је био "на леду" најмање 6 месеци и да је то због другачијих животних стилова.

"Она воли да партија, он да седи кући. Имају различит начин живота", рекао је извор.

Последња 3 месеца Џо се углавном сам старао о две ћерке. Софи је била у Лондону, а Џо и његова браћа на турнеји по САД заједно са његовом децом.

Иначе, они су се данас огласила на Инстаграму поводом развода.

ФОТО: Профимедиа

 

"После четири дивне године брака заједнички смо одлучили да споразумно окончамо наш брак", написао је сада већ отуђени пар у објави на Инстаграму.

"Постоји много спекулација о томе зашто, али, заиста, ово је јединствена одлука и искрено се надамо да сви могу поштовати наше жеље за приватношц́у за нас и нашу децу."

 


Да подсетимо, Џо и Софи први пут су виђени заједно 2016., а верили су се годину дана касније. Цела породица скупила се 2019. када су се венчали, а већ 2020. дочекали су прво дете, ћерку Вилу. Прошле године стигла је и друга девојчица, чије име нису открили јавности.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".