Жерард Пике и његова нова партнерка Клара тренутно уживају у заслуженом одмору на предивном Јадрану, тачније на отоку Лопуду, недалеко од Дубровника.

Фотоапарати су забележили њихове тренутке опуштања док су крстарили на јахти, уживали у купању и сунчању, показивали своје вештине на дасци за сурфање те истраживали морске дубине роњењем.

ФОТО: Профимедиа

 

Уз њих се у овој идиличној хрватској дестинацији налази и Пикеова породица, па су заједно на одмору весело друштво. Жерардови родитељи су се придружили пару на одмору, заједно с Жерардовим братом Марком Пикеом и његовом супругом Маријом Валас.

Папараци шпанских медија, Жерарда и Клару су недавно увхатили на плажи.

Његова изабраница, због које је оставио Шакиру, добила је много критика на рачун исфотошопираних слика које су се појавиле у медијима.

"Ако већ плаћаш папараце да ти сређује тело, могла си то да урадиш са неким професионалцима".

Клара је добила прозивке због фотографије где стоји на сурф дасци у купаћем костиму док весла, док Жерад седи на њој.

Према извештајима шпанских медија, Жерард и Клара недавно су започели заједнички живот.

Подсетимо, јавност је била изненађена вестима о прекиду везе између Шакире и Жерара Пикеа у јуну прошле године, након готово 12 година заједничког живота. Иако се чинило да пар ужива у срећном породичном животу са своје двоје деце, касније се сазнало да то није био случај.

Након званичног раскида, откривене су многе тајне из Жерардовог живота, укључујући и његову неверност према певачици. Бивши фудбалер брзо је признао везу са Кларом, студенткињом која је чак 11 година млађа од њега и радила у његовом ПР тиму, а додатни џепарац зарађивала тако што је радила као хостеса.

Фото: Профимедиа

 

Роберто Гарсија, бивши дечко једне од Шакириних сестара, рекао је за шпански медиј ЕсДиарио да су проблеми између колумбијске звезде и фудбалера наводно почели због новца, а не због фудбалерове преваре, како се писало.

Гарсија је рекао да је Жерар од Шакире тражио зајам како би могао да га уложи у друге послове. Међутим, певачица је одбила да му позајми новац јер су јој родитељи сугерисали да то не би требало да ради.

"Према ономе што ми је рекла једна њима врло блиска особа, између њих двоје постоји економски проблем. Наводно је Пике од Шакире тражио новац за различите инвестиције, а Шакирина породица је одбила да га да. Они не мешају свој новац, а породично богатство држе на 50 одсто", рекао је Роберто Гарсија.

Роберто такође тврди да певачица никада није имала намеру да се уда.

"Шакира се фокусирала на Пикеа јер јој се свиђало да буде отац њене деце. Знала је да се никада неће удати за њега", додао је.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".