Кошаркаш Никола Милутинов (28) један је од играча који наступају у дресу Србије на Светском првенству у кошарци, а он бележи изузетне партије за нашу репрезентацију.

Истакао се Милутинов у свим мечевима до сад, баш као и у наступима за клубове за које је играо, а међу њима су Партизан, Олимпијакос, ЦСКА Москва.

 

 

 

Ове године, Никола се враћа у Грчку, а хоће ли му друштво правити лепша половина – није познато. Кошаркаш не спада познате личности које експонирају свој приватни живот, па тако није познато кога тренутно љуби, а папарацо га је прошле зиме фотографисао у једном тржном центру током куповине с девојком непознатом јавности.

Пре месец дана, домаћи медији писали су да је Милутинов имао проблеме у љубавној вези у којој је тренутно јер је, наводно, био у контакту с певачицом Сандром Продановић, познатијом као Сандра Африка.

Фото: Инстаграм принтскрин/сандраафрика

 

 

– Вест је одјекнула као бомба. Девојка му је хаос направила. Питање шта ће ту бити. Не знам да ли ће остати заједно или ће му прећи преко тога што је у тајној шеми са Африком – рекао је извор Курира.

Он је тврдио и да је Милутинов "очајан што се сазнало да стартује певачицу и то уочи Светског првенста у кошарци".

– Тренутно сви о томе причају. Додуше, то је све на почетку и свеже. Сандра је њему само шема, мислио је да се неће сазнати и да ће она бити дискретна. Чак сумња да је она пустила вест да би се похвалила. Свакако му је проблем у љубави направила – каже анонимна особа блиста спортисти.

Фото: Профимедиа

 

 

Ипак, Милутинов није коментарисао ове наводе и наставио је да ћути о свом приватном животу и говори тамо где је најважније – на кошаркашком терену.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО: