Певачица се од свакодневних снимања тренутно одмара у једном аква парку, те је путем Инстаграма са свима поделила предивне призоре.

Оно што су свакако многи запазили, поред базена и раскоша, је њено издање без шминке, те су се чак и мале ситне борице виделе, које су певачицин шарм поставиле на лествицу више.

Фото: АТА имагес

 

 

Јасно је да је Вики веома самопоуздана жена, те је веома храбро изашла из сенке савршености, и тако поставила здраве границе, те су многи поручивали: "Овако изгледа жена без комплекса".

Осим тога, многима је за око запао и певачицин бујни деколте, док се снимала у тиграстом бикинију.

Фото: Инстаграм принтскрин/viki_miljkovic

 

 

Подсетимо, певачица Вики Миљковић све чешће борави у Истанбулу, где сада планира да купи стан, преносе домаћи медији. Како се даље наводи, она тражи некретнину у комшилуку своје колегинице Емине Јаховић.

- Вики и Ташке су се одлично снашли у Истанбулу. Слободно се може рећи да је то њихова друга кућа. Тамо им је посао, лепо раде, а сада је дошло време и да пазаре некретнину за себе. Станови тамо нису нимало јефтини, нарочито ако се налазе у одређеним квартовима. Све је папрено скупо. Једна некретнина им се посебно допала и она вреди око 500.000 евра.

Фото: Инстаграм принтскрин/viki_miljkovic

 

 

- Налази се у делу где живи Емина. Пуца поглед на најлепши део града. Можда се Емина и Вики и познају, то већ не знам, али знам да је Миљковићева већ и језик савладала. Одлично јој иде. Не верујем да ће се преселити из Србије у Турску, ипак је ово њихова домовина, али да ће себи ускоро обезбедити оазу мира да не бораве по хотелима и приватним апартманима то сигурно - испричао је извор за "Курир"

БОНУС ВИДЕО: