Нумера "Део прошлости" коју су извели: Сандра Решић, Дејан Драгојевић, Марко Ђедовић и Ана Спасојевић, је оставила је велики утисак како на гледаоце, тако и на публику у студију.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Тема синоћне "Задруговизије" била је "Живот је маскенбал", а Дејан је имао жељу да баш ову песму изводе. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Ни стручни жири није остао имун на овакво извођење, а најемотивнији тренутак се десио када се Драгојевић јавно обратио милионској публици и рекао да је он живео маскенбал током брака са својом још увек законитом супругом Далилом Драгојевић и том приликом од Великог шефа затражио да поднесе папире за развод брака.

Весна Ђогани је била један од чланова жирија, она је синоћ рекла да не жели да се меша у тему, али да би приватно имала свој став. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Све сам рекла синоћ, то што је Ђоле рекао је било довољно, не бих се мешала у њихове односе. Суздржала сам се мало, али Ђоле је рекао све. Не могу да станем ни на чију страну, нисам ни пратила ријалити претерано. Свакако ако желе да им се нешто боље деси у животу сада имају прилику за то. Мени је Задруговизија била занимљива и зато сам и дошла, али не бих да се обазирем нешто превише на њим, ипак су они деца и то што се десило је њихова приватна ствар, они треба да буду искрени једни према другром. Мислим да су обоје оштећени као људи у тој причи, растанак није лак. Људски је да није пријатно то што се дешава, а на нама који смо јавне личности није да коментаришемо њихов однос - изјавила је Весна.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".