Numera "Deo prošlosti" koju su izveli: Sandra Rešić, Dejan Dragojević, Marko Đedović i Ana Spasojević, je ostavila je veliki utisak kako na gledaoce, tako i na publiku u studiju.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

Tema sinoćne "Zadrugovizije" bila je "Život je maskenbal", a Dejan je imao želju da baš ovu pesmu izvode. 

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

Ni stručni žiri nije ostao imun na ovakvo izvođenje, a najemotivniji trenutak se desio kada se Dragojević javno obratio milionskoj publici i rekao da je on živeo maskenbal tokom braka sa svojom još uvek zakonitom suprugom Dalilom Dragojević i tom prilikom od Velikog šefa zatražio da podnese papire za razvod braka.

Vesna Đogani je bila jedan od članova žirija, ona je sinoć rekla da ne želi da se meša u temu, ali da bi privatno imala svoj stav. 

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Sve sam rekla sinoć, to što je Đole rekao je bilo dovoljno, ne bih se mešala u njihove odnose. Suzdržala sam se malo, ali Đole je rekao sve. Ne mogu da stanem ni na čiju stranu, nisam ni pratila rijaliti preterano. Svakako ako žele da im se nešto bolje desi u životu sada imaju priliku za to. Meni je Zadrugovizija bila zanimljiva i zato sam i došla, ali ne bih da se obazirem nešto previše na njim, ipak su oni deca i to što se desilo je njihova privatna stvar, oni treba da budu iskreni jedni prema drugrom. Mislim da su oboje oštećeni kao ljudi u toj priči, rastanak nije lak. LJudski je da nije prijatno to što se dešava, a na nama koji smo javne ličnosti nije da komentarišemo njihov odnos - izjavila je Vesna.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".