Од како је Лионел Меси стигао у Америку, тачнију МЛС где наступа за Интер из Мајамија, људи су поред њега почели да примећују човека који му никада раније није правио друштво. Господин обријане главе и дуге црне браде претворио се у сенку Леа Месија и прати га на готово сваком кораку - брине о њему када су у близини навијачи његовог или противничког тима, а прича се да је уз Аргентинца и када Меси није у близини фудбалских стадиона.

Реч је о некадашњем ММА борцу, који је каријеру ставио са стране како би се посветио свом новом послу - заштити Лионела Месија.

Јасин Чеуко тренира читавог живота и као доказ томе је његово извајано тело, а један од адтуа који су га привукли да каријеру у борилачким вештинама занемари у корист безбедности Аргентинца је плата - он зарађује чак 230.000 евра месечно.

 

 

 

 

 

 

По информацијама које стижу из САД, њега не плаћа најбољи фудбалер свих времена, већ Дејвид Бекам. Легендарни енглески фудбалер власник је Интера из Мајамија, а ове сезоне се део његовог новца троши и на Јасина, који брине за безбедност прве звезде екипе.

Као део договора који траје све док је Меси у Мајамију, Јасин нема могућност да се на друштвеним мрежама "размеће" фотографијама са најбољим играчем свих времена, што он за сада максимално поштује.

Фото: Танјуг/АП

 

Јасину је, као и Дејвиду Бекаму, најбитније да Лионел Меси буде безбедан. То се огледа у његовим кретњама када год је Меси у центру пажње - увек је ту и његова "сенка", човек који брине да се не деси ништа непредвиђено.

Многи су га приметили и током мечева у МЛС - када се шета поред терена као лав у кавезу, спреман да на најмањи знак непријатности утрчи на терен и заштити свог клијента.

БОНУС ВИДЕО:

"НИСМО МНОГО ПРИЧАЛИ У ЈАВНОСТИ": Милутинов после пласмана у полуфинале СП

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".