Парис Џексон, наследница краља попа, одмалена је под светлима рефлектора, али се труди свим силама да своју приватност сада максимално сачува.

Фото: Профимедиа

 

Певачица и манекенка Парис Џексон, ћерка чувеног певача Мајкла Џексона, одрасла је у праву лепотицу. А да и те како брине о свом изгледу, посебно о лицу, говори чињеница да редовно посећује дерматолога у Лос Анђелесу. Управо када се јуче враћала од доктора, папараци су је ухватили како се игра у оближњем са псом. Међутим, деловала је врло замишљено и тужно, те је са љубимцем продужила у дугу шетњу, а разлог овог нерасположења није познат.

Фото: Профимедиа

 

Мада, она је кроз живот прошла кроз веома турбулентан период, али је одолела многим изазовима и сада гради успешну музичку каријеру.

Парис је рођена 1998. године, а још од тада је у центру пажње светске јавности због очеве славе. Без тате је остала када је имала само 11 година, а иако је одувек причала како је имала бајковито детињство, многи сматрају да је то далеко од истине. Као пример за ту тврдњу наводе немогућност да се снађе у стварном свету и оствари озбиљнију емотивну везу или каријеру.

Фото: Профимедиа

 

Парис Џексон и данас живи у изобиљу покушавајући да се оствари као музичарка и модел. Страствени је бранилац лика и дела свог оца иако је захваљујући њему живела без мајке пуних 13 година.

Наиме, након што је краљ попа преминуо, Парс је дошла у контакт са Дени Роу, женом која ју је родила и сада тврди да је још увек у одличним односима са њом.

Фото: Профимедиа

 

Од смрти оца њен живот се потпуно променио. Више пута је говорила о њиховом односу. Он јој је дао један савет који Парис и до данас веома добро памти:

- Никада не заборави! Ако умрем сутра, увек се сећај шта сам ти све рекао - с тугом је препричавала Парис.

Истиче да је добро запамтила тај његов савет, а много јој је причао о свету глуме и музике.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

- Заједно бисмо вежбали, имали смо мало импровизовано снимање. Рекао би ми, у овој сцени ћеш да плачеш, и ја бих то учинила. Желео је да ме уведе и у свет музике и глуме - присећала се она.

Парис се више пута појављивала у кампањи Келвина Клајна, који је био одскочна даска за њено даље бављење глумом. Она је одрасла у прелепу младу жену која има довољно новца да не ради ништа, али је то није спречило да пожели да гради своју каријеру.

Њена имовина процењује се на више од 100 милиона долара, а кад буде напунила 30 година, наследиће трећину Џексоновог богатства, а како буде старија, добијаће све више новца.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".