Жарко Лаушевић боравио је данима на болничком лечењу, а пре два дана стигла је информација да му се стање поприлично погоршало, због чега је последње кадрове серије морао да сними из болничког кревета и то само аудио-путем јер су доктори сматрали да би му било превише напорно да стане пред камере.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Глумцу је јуче урађена магнетна резонанца, након које се спрема за скенер.

- Упркос болести, Лаушевић не одустаје од снимања. Он по сваку цену инсистира да настави да ради. Не жели да се преда, већ даје све од себе да победи болест - прича добро упућени извор за "Информер".

Током јучерашњег дана спекулисало се и да ће познати глумац бити отпуштен на кућно лечење.

- Он ће након опоравка у кућним условима поново стати пред камере 15. септембра, тачније наставиће снимање треће сезоне "Калканских кругова" - наводи даље извор за медије.

Иначе, Лаушевић је пре хитне хоспитализације завршио снимање филма "Руски конзул", док му је за серију "Калкански кругови" остало неколико снимајућих сцена, те су продуценти дошли на идеју да преостале кадрове сниме помоћу мобилног телефона, односно да се у њима само чује глумчев глас, јер су доктори наложили да се не напреже превише.

Фото: Јутјуб принтскрин/ mts Tvoj svet

 

 

- Донели су му телефон у болницу и позвао је колегу који је био на сету. У тој сцени се Лаушевић не види, већ се само чује његов глас. То је максимално колико смо могли да урадимо јер нисмо желели да га превише замарамо. Одрадио је то јуначки. Када су завршили разговор, његов колега с којим је обавио посао је подигао телефон, а цела екипа је Жарка поздравила громогласним аплаузом. Пала је и покоја суза јер су сви то доживели веома емотивно - открио је извор за домаће медије.

БОНУС ВИДЕО: