Огњен Амиџић и његова партнерка Мина Наумовић постаће родитељи за неколико месеци, што је разлог због којег ће се иселити из стана на Дорћолу у коме живе

Наиме, познати водитељ и његова изабраница увелико се припремају за долазак бебе, а већ су договорили и венчање која ће се одржати у кругу најближих чланова породице и пријатеља. Управо зато су одлучили да се иселе из стана на Дорћолу у којем живе и то како би га потпуно реновирали.

Фото: Н. Фифић/Принтскеин Инстаграм/ цаллменауми

 

- Срушиће скроз стан, цео спрат. Хоће да реновирају по свом укусу и да направе собу за бебу. Анагажовали су врхунске архитекте и извођаче који ће испунити њихове захтеве и жеље - каже извор и додаје:

- Они ће неко време живети на другој локацији док се све то не заврши. То је дуг процес и сигурно ће трајати неколико месеци. Исељавају се за 10 дана.

Фото: Принскрин/ Јутјуб/Папараззо Лов // ДНК // Брак на невиђено

 

Подсетимо, Огњен је потврдио да чекају бебу и да је јако срећан због тога.

- Истина је да ћемо Мина и ја постати родитељи! Нисмо планирали да та вест дође до јавности сада, али када је већ тако, нећемо крити да смо обоје срећнији него икад и да једва чекамо да нам стигне беба! Биће прилике да у наредном периоду причамо о свему, хвала вам на разумевању - рекао је водитељ.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".