Бивша кошаркашица, позната као чланица криминалне групе Пинк Пантери након што је изашла из затвора написла је књигу у којој је описала свој живот али и себе, бунтовну и јаку.

Мада, позната по својој не тако лепој прошлости она у својим интервјуима често показује колико је ментално спремна и са друге стране интелигентна жена.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Dok anđeli spavaju

 

Оља иначе има сина Николаса (27) а открила је како би васпитала девојчицу да је има у данашње време.

- Сад да имам девојчицу, овако као бака, сад бих је направила паметном. Сад бих је направила једном мудром женом која би крила да је јака. Била би јака сигурно, ја бих је саградила, тако да буде јака и дала бих јој самопоуздање и рекла бих јој "Колико год да си јака, буди мудра и криј колико си јака. Нека никад твој мушкарац или момак, или вереник, или ко већ не сазна колико си јака. Е тад си моћна жена. 

 

 

- Ако си јача од њега, сакри и радићеш с њим шта хоћеш. Oн ће возити филм ко мој тата да је био газда и да је био глава породице, а појма није имао. А моја мама, моћна жена, мудра. Толико мудра да сакрије ту снагу. 

- А ту мудрост нисам наследила од маме, већ од тате глупост, тако да нисам знала то да сакријем, а сад бих некој младој жени рекла "Буди јака, силно јака, веруј у себе и криј да си јака". 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".