Млада фризерка која је изненадила јавност својим понашањем у ријалитију, пронашла је како се спекулише нову љубав. Она је новог дечка упознала преко пријатељице: 

- Момак није пратио ријалити и уопште није био упућен у то ко је она и да је позната. Много му се допала, а сасвим случајно имају исту пријатељицу. Он је ту девојку замолио да их упозна. Млад је, има 30 година, али је успешан у политици. Јако је васпитан и фин, прави господин. Анђела се упознала са њим, схватила је брзо да момак има лепе манире, није навалентан и баш је на месту. Разменили су бројеве, дружили се, мислим да су упловили у везу, али неће још да признају, јер се она опекла и неће да се залеће. Хоће да се лепо упознају, па пошто сада и она долази у Београд имаће времена да што више буду заједно и виде у ком правцу иде њихова прича. Он је сазнао да је Анђела била у ријалитију, али њега ништа баш не интересује јер му се много допала и прија му као особа - открио је извор близак Анђели за Стар.

- Чују се сваки дан, њему импонује јер види да је амбициозна и даје јој пуну подршку. Рекао је да је да је она девојка којом би се оженио - завршава извор.

БОНУС ВИДЕО: