Bivša košarkašica, poznata kao članica kriminalne grupe Pink Panteri nakon što je izašla iz zatvora napisla je knjigu u kojoj je opisala svoj život ali i sebe, buntovnu i jaku.

Mada, poznata po svojoj ne tako lepoj prošlosti ona u svojim intervjuima često pokazuje koliko je mentalno spremna i sa druge strane inteligentna žena.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Dok anđeli spavaju

 

Olja inače ima sina Nikolasa (27) a otkrila je kako bi vaspitala devojčicu da je ima u današnje vreme.

- Sad da imam devojčicu, ovako kao baka, sad bih je napravila pametnom. Sad bih je napravila jednom mudrom ženom koja bi krila da je jaka. Bila bi jaka sigurno, ja bih je sagradila, tako da bude jaka i dala bih joj samopouzdanje i rekla bih joj "Koliko god da si jaka, budi mudra i krij koliko si jaka. Neka nikad tvoj muškarac ili momak, ili verenik, ili ko već ne sazna koliko si jaka. E tad si moćna žena. 

 

 

- Ako si jača od njega, sakri i radićeš s njim šta hoćeš. On će voziti film ko moj tata da je bio gazda i da je bio glava porodice, a pojma nije imao. A moja mama, moćna žena, mudra. Toliko mudra da sakrije tu snagu. 

- A tu mudrost nisam nasledila od mame, već od tate glupost, tako da nisam znala to da sakrijem, a sad bih nekoj mladoj ženi rekla "Budi jaka, silno jaka, veruj u sebe i krij da si jaka". 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".