Ша се у емисији ''Амиџи шоу'' уживо обратио Вањи изјавом љубави и изазио надање да ће се помирити!

- Искрено, из највеће глупости смо дошли до тога да се посвађамо и да Вања покупи ствари и оде - почео је он и наставио:

- Ја сам неко ко је старији од ње и требало је да будем попустљивији. Мало сам вршио јачи притисак, јер сам разбуцан од претходних веза... Мало сам вршио јачи притисак и јако ми је жао.

Фото: Инстаграм принтскрин/aleksicsvetlana7

 

- Кад сам извадио венчани лист ја сам схватио да сам идиот. Ја сам рекао да не желим да се разведем, већ да желим да дођемо до неког решења. Девојка се није удала за мене из неке користи. Кад сам се чуо с Матором, ја сам њој тако рекао, имао сам исхитрену реакцију. Није требало да се понашамо као деца.

- Мислим да је ово једна веза и брак која и те како може да успе. Прошао сам с њом за 6 месеци више него с Иваном за 5 година. Много је волим, она је идеална жена за мене. Пренаглио сам, много бих волео да се помиримо, наш однос има будућност. Био бих неискрен да кажем да ме је искориситла, није, морам да кажем да је волим да се надам да се нећемо развести. Пренаглио сам, кајем се... Недостаје ми њено дете, волим га као своје, као и њене родитеље - поручио је репер.

БОНУС ВИДЕО: