Отац детета Стјепан (30) осуђен је на казну затвора у трајању од 13 месеци (од чега шест месеци безусловно), Данијел (24) је осуђен на девет месеци безусловног затвора, Петар (24) на девет месеци условног затвора, а Мијо (48) на осам месеци условног затвора.

Споменута четворка бенду мора подмирити 3.000 евра одштете, а певачици ће исплатити одштету у износу од 100 евра.

Платиће и 900 евра трошкова кривичног поступка.Госте ресторана потом су изударали па их оборили на под. Ногама су их ударали у главу и тело, бацали су столице, стаклене чаше и боце на њих.

Ударали по опреми и инструментима

Како стоји у пресуди, Стјепан је те вечери у једном тренутку почео да виче на певачицу бенда и да је назива "курвом". Рукама је ударао по микрофону, а ногама по сталку звучника бенда. Убрзо су му се придружили Петар и Данијел. Њих тројица су потом почела да ударају по опреми и инструментима бенда и да је бацају около.

Радило се о два велика звучника са сталцима, три микрофона, четири таблета, електро-акустичној гитари, бас гитари, наводи се у пресуди. Кад су им због тога приговорили чланови бенда, Данијел је насрнуо на водитеља бенда и ударио га шаком у главу.

Стјепан, Петар и Мијо након тога су изударали госте ресторана и оборили их на под. Стјепан и Мијо једног су ногама ударали у главу и тело кад је пао покрај шанка. Петар је на њега бацао столицу, стаклене чаше и боце. Кад је нападнутом други гост прискочио у помоћ, Петар је на њега бацио стаклену боцу.

Оптужени се сагласили са казнама

Фронтмен бенда задобио је крвни подлив ока, прелом носних костију и носне преграде с крварењем у носној шупљини. Један гост задобио је бројне ожиљке по глави и телу, крвни подлив очног капка, а други бројне крвне подливе, посекотине на средини темена и прелома круне зуба, стоји у пресуди.

Бенд је те вечери оштећен за износ од 3000 евра, а певачица за износ од 100 евра. Пресуда је донесена на основу споразума тужитеља и оптуженика који су се сагласили са казнама, преноси Даница.хр.

БОНУС ВИДЕО:

СВЕТСКО ТАКМИЧЕЊЕ КУВАРА: На менију тестиси

(Јутарњи лист)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".