Одсечена људска нога и кук пронађени су на плажи у популарном шпанском летовалишту. Плаже у Гандији, у Шпанији, обично врве од туриста у ово доба године, али у понедељак, 4. септембра, плажа је врвила од полиције и форензичких вештака након суморног откриц́а. 

Жена која је отишла у шетњу дуж обале приметила је нешто чудно у песку и одлучила да почне да копа – али је одмах зажалила када је открила да је у песку одсечена људска нога и део кука. Позвана је Хитна помоц́ и увиђај је у току.

Нога је однесена и одведена на Форензички анатомски институт у Валенсији на анализу, али је речено да је у "узнапредовалом стању распадања". Портпарол локалне полиције рекао је: "Нога није имала преломе, море ју је избацило целу, од кука до скочног зглоба. Било је веома лоше. Мало остатака одец́е и материјала указују на то да се ради о особи која је покушавала да стигне до Европе. Такође ц́е бити обављен ДНК тест како би се видело да ли се подудара са недавним извештајима о несталим особама. У току је и потрага за остатком тела, иако локални званичници нису сигурни да ц́е било шта пронац́и."

Плажа је била затворена неколико сати, али је поново отворена када су стручњаци уклонили ногу из песка.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: