За многе летњи растусп и сезона одмора је завршена, међутим не и за Драгану Катић која је одлучила да себи у потпуности угоди и након летовања у Црној Гори још једном спакује кофере и ужива у другом делу одмора.

Иако је Херцег Нови њена обавезна станица сваког лета, водитељка је септембар одвојила за Грчку где тренутно борави са Весном Милановичћ као и још једном пријатељицом.

Драгана се труди да на путовањима не користи превише друштвене мреже, међутим као и свака јавна личност воли повремено да се јави својим пратиоцима и обавести их о својим авантурама, а њена последња објава изазвала је лавину позитиних коментара.

 

 

Наиме, она је објавила фотографију у црном једноделном купаћем који јој стоји као саливен док је спонтано излазила из воде.

„Савршена жена“, „Уживај“, „Види се да ти одмор прија“, „Дивна Драгана“, само су неки од комплимената које је изазвала ова слика.

Фото: АТА имагес

 

 

Већ четири деценије Драгана успешно гради водитељску каријеру, а на њој се не види ни трунка презасићења послом, већ само огромна љубав и захвалност.

- Ја сам у јуну напунила 37 година професионалног рада, када сам баш први пут се појавила на телевизији Београд и некако после тих 37 година ја имам своје ритуале када заиста захвалим Господу да још увек радим, постојим, имам снаге, елана, да радим пројекат који волим, емисију, са људима које волим. То је Божија привилегија, нешто на чему треба да будеш захвалан и нешто што треба да те испуни апсолутно за цео живот. Мени се то посрећило са овим пројектом. Код нас жене 40+, 50+ то је прецртано. Ја се надам да ћу свој јубиларни шездесети дочекати на сцени „Никад није касно“ – истакла је водитељка за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: