Више од годину дана је прошло од нестанка ријалити учеснице Маријане Сеиферт. Њен муж Карло је пријавио нестанак, а сада су испливале поруке које је слала породици у којима пише да се  плаши да ће он исценирати њен нестанак. Карло се сада огласио са тврдњама да јојн никада не би наудио: 

- Никада нисам претио супрузи нити сам јој наудио на било који начин. Моја порука је у тим порукама 25. фебруара писала како је њу страх, како ће се њој нешто инсценирати… Два дана раније је, 23. фебруара, под утицајем алкохола ухапшена у нашем стану због насиља према мени и мојој мајци и то пред двоје малодобне деце. Не знам шта рећи на те поруке јер након њеног нестанка сазнајем велику количину неистина које је причала свима око себе. Након што је ухапшена, вратила се у стан, разговарали смо и молио сам је да поради на себи и проблему с алкохолом, пружио сам јој шансу, рекао сам јој да пробамо да испочетка градимо породицу. Мој услов је био да престане са пијанством. Нажалост, то се није догодило. Месец дана касније махала је кухињским ножем и тада сам звао супруга њене сестре који ју је успео да је смири. Њена агресија увек је била повезана са алкохолом. Због тога се лечила и била под терапијом, као и због депресије. Грозно је што то морам данас причати за своју супругу. Она у једној поруци каже да ја с њом више не могу. Да, рекао сам јој да више не могу- изјавио је Карло који је истакао да је Маријана тврдила породици да он заједно са његовом породицом жели да је смести у "Врапче."

Фото: Јутјуб принтскрин/VELIKI BRAT

 

- Ја никога не могу да стрпам у "Врапче", али сам јој рекао да ћу сваки пут звати полицију кад се догоди такав насилан инцидент јер једноставно не знам шта да урадим. Имам смањене покрете и функцију десне руке, испод било којег моралног стајалишта ми је да се с неким физички обрачунавам, а камо ли с супругом - рекао и додао да је била обавештена да он жели развод: 

- 21 сат, али дошла је ујутро у 7 сати, пијана. Слала је поруке колегиници да је с једним младићем провела целу ноћ. С обзиром на то да је то била превара већ по не знам који пут, рекао сам јој да то више нећу да трпим. Понудио сам да у стану остане колико јој треба док се не снађе, али да треба да буде свесна да је то крај наше везе", рекао је и додао да је она тада рекла да се њој не верује.

(Дневник хр.)

БОНУС ВИДЕО: