Više od godinu dana je prošlo od nestanka rijaliti učesnice Marijane Seifert. NJen muž Karlo je prijavio nestanak, a sada su isplivale poruke koje je slala porodici u kojima piše da se  plaši da će on iscenirati njen nestanak. Karlo se sada oglasio sa tvrdnjama da jojn nikada ne bi naudio: 

- Nikada nisam pretio supruzi niti sam joj naudio na bilo koji način. Moja poruka je u tim porukama 25. februara pisala kako je nju strah, kako će se njoj nešto inscenirati… Dva dana ranije je, 23. februara, pod uticajem alkohola uhapšena u našem stanu zbog nasilja prema meni i mojoj majci i to pred dvoje malodobne dece. Ne znam šta reći na te poruke jer nakon njenog nestanka saznajem veliku količinu neistina koje je pričala svima oko sebe. Nakon što je uhapšena, vratila se u stan, razgovarali smo i molio sam je da poradi na sebi i problemu s alkoholom, pružio sam joj šansu, rekao sam joj da probamo da ispočetka gradimo porodicu. Moj uslov je bio da prestane sa pijanstvom. Nažalost, to se nije dogodilo. Mesec dana kasnije mahala je kuhinjskim nožem i tada sam zvao supruga njene sestre koji ju je uspeo da je smiri. NJena agresija uvek je bila povezana sa alkoholom. Zbog toga se lečila i bila pod terapijom, kao i zbog depresije. Grozno je što to moram danas pričati za svoju suprugu. Ona u jednoj poruci kaže da ja s njom više ne mogu. Da, rekao sam joj da više ne mogu- izjavio je Karlo koji je istakao da je Marijana tvrdila porodici da on zajedno sa njegovom porodicom želi da je smesti u "Vrapče."

Foto: Jutjub printskrin/VELIKI BRAT

 

- Ja nikoga ne mogu da strpam u "Vrapče", ali sam joj rekao da ću svaki put zvati policiju kad se dogodi takav nasilan incident jer jednostavno ne znam šta da uradim. Imam smanjene pokrete i funkciju desne ruke, ispod bilo kojeg moralnog stajališta mi je da se s nekim fizički obračunavam, a kamo li s suprugom - rekao i dodao da je bila obaveštena da on želi razvod: 

- 21 sat, ali došla je ujutro u 7 sati, pijana. Slala je poruke koleginici da je s jednim mladićem provela celu noć. S obzirom na to da je to bila prevara već po ne znam koji put, rekao sam joj da to više neću da trpim. Ponudio sam da u stanu ostane koliko joj treba dok se ne snađe, ali da treba da bude svesna da je to kraj naše veze", rekao je i dodao da je ona tada rekla da se njoj ne veruje.

(Dnevnik hr.)

BONUS VIDEO: