Бајер је за Kennedy News испричала како је дан почео прилично нормално док је њен супруг одлазио на посао. Два сата касније један од његових колега покуцао јој је на врата да јој јави да је муж завршио у болници.

Колега је рекао да је ударио главом и почео је претерано да се зноји, а потом је пао на под и добио напад. Бајер је стигла у болницу рекавши да је била у стању шока и порицања.

- Покушавала сам да људима објасним да је све у реду. Он је здрав мушкарац у форми. Има само 35 година - рекла је Ким.

Након неколико прегледа у болници откривено је да њен супруг има анеуризму мозга какву лекари нису видели у 20 година. Хитно је пребачен на операцију где му је одстрањен велик део лобање и део мозга, јер му је мозак толико натекао да више није могао да стане у главу.

Бајерин супруг изашао је с операције у коми и речено јој је да вероватно неће преживети. Спремала се да искључи апарате за одржавање живота кад се ипак пробудио, али како је рекла, то није била иста особа.

Објаснила је да јој је прилагођавање на његов повратак кући било јако тешко, поготово јер је морала да замени медицинске сестре на које је њен супруг навикао, а уз све то је требало да одгаја двоје деце.

Породица њеног супруга долазила би током тог времена у дуже посете како би њој и њиховој деци пружили одмор. Бајер је рекла да је "оживео" када би његова породица била у близини, а његова мајка ју је питала да ли би размислила о пресељењу целе породице у иностранство.

Како је рекла тада је преломила и схватила да је за све најбоље да се њих двоје разведу. Тврди је да је у том периоду њен живот и однос са децом трпео, да је све мање имала времена за себе, а да више није имала снаге да се носи са целом ситуацијом.

- Почела сам да се питам да ли је највећа ствар коју сам могла да учиним за њега била да га пустим га да оде у боље окружење где ће коначно добити пажњу коју заслужује - рекла је за Kennedy News.

Убрзо после те одлуке се развела се од њега и рекла да ће увек бити пријатељи за цео живот.

- Љубав није осећај, то је деловање - закључила је Бајер, пише.

(ЖенаБлиц)

БОНУС ВИДЕО: