Александра је открила да је много суза пролила због бившег дечка, али ни у емисији није могла да сузбије своје емоције. 

- Рекла сам да се више нећу враћати бившим партнерима. Ја сам се стално враћала мушкарцу који ми је обећавао да ће се променити и да ће нешто урадити, али ништа. Била сам много мека, наивна, давала сам му шансу да се врати, али свеје било исто. То је трајало четири године, али научила сам доста из тога, сазрела сам и научила сам да се више не враћам празним причама. Само делима - прича певачица, па додаје:

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Ја нисам ни за аутобусом трчала, а камоли за мушкарцем, али једноставно, толико сам волела и увек ми је било симпатично како се он на тај начин борио за мене, али то су само биле речи, а не дела. Сад сам пресекла, слободна сам, срећна и коначно сам срећна сама са собом, и могу да кажем да сам спремна за нову љубав, излечила сам се од целе те приче - каже Александра.

Певачица је открила да некада ноћима није могла да спава због бивше љубави.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Сви мисле да је то глатко, лепо, али ништа то није прошло без суза. Много пута сам била у сузама, нисам могла да спавам ноћима. Данас сам превише емотивна, да променимо тему - каже Александра, па открива да ли је и њен партнер плакао.

- Да ли је он плакао? Понекад, да. Први пут у животу сам се расплакала у емисији - прича Младеновићева у емисији "Магазин Ин".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".