Наиме, спасила је полицајка из ПС Савски венац тако што је у просторију, где је жена била закључана, ушла кроз шалтер.

Како се незванично сазнаје драма се догодила у суботу рано ујутру у једној пекари када је радница пекаре покушала да се убије, тако што је себи пререзала вене на руци.

- Полицију је обавестио њен колега који доставља робу у пекари. Он је покушао да уђе у локал, међутим врата, која су са задње стране, су била закључана. Отишао је до шалтера и кроз њега видео жену, колегиницу која лежи у локви крви - објашњава извор Информера упознат са случајем.

Он је додао да је колега несрећне жене одмах обавестио полцију и хитну помоћ.

- Полиција је заиста брзо стигла. Ни они нису моги да уђу, али је једна спретна полицајка успела да уђе кроз шалтер. Било је заиста невероватно све ово гледати. Срећом, полицајка је успела да уђе у просторију где је радница лежала. Откључала је врата те је екипа хитне помоћи је ушла унутра одмах је било јасно да је несрећна радница пререзала себи вене на рукама - објаснио је саговорник и додао да је хитна помоћ повређену жену превезла у Ургентни центар.

СОС телефон особама које размишљају о самоубиству

Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: